Novosti

općinske, Hrvatska, zanimljivosti...

Danas je u Antinu u lovačkom domu LD „Šljuka“ održan radni sastanak na temu unapređenja lovstva sa predstavnicima lovačkih udruga/lovoovlaštenika sa područja općina Tordinici i Markušica.

Glavne teme bile su rješavanje problema lovoovlaštenika te mogućnosti iskorištavanja financijskih sredstava iz proračuna Vukovarsko-srijemske županije, proračuna Ministarsva poljoprivrede i iz Programa ruralnog razvoja, kao i inicijative i aktivnosti koje Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukturu Vukovarsko-srijemske županije konstantno provodi.

Sastanku je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu i infrastrukturu Vukovarsko-srijemske županije prisustvovao Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik za šumarstvo i lovstvo i vježbenik u Upravnom odjelu za poljoprivredu i infrastrukturu Ante Špoljarić.

Na radnom sastanku sudjelovali  su osim predsjednika LD „Šljuka“ Antin Željko Ulm i predsjednik LD „Orao“ Tordinci Antun Damjanović, predsjednik LD „Lovac“ Markušica Milan Đukanović , predsjednik LD „Jelen“ Gaboš Stanislav Kojčinović te tajnica LD „Šljuka“ Korođ Jolanka Gudinjacki.

Svi prisutni su pozdravili ovakvu inicijativu Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije ocjenivši ovakve vrste radnih sastanaka vrlo korisnim jer su dobili odgovore na sva pitanja i potrebne informacije o natječajima za korištenje sredstava iz javnih izvora.

Pretraži

KARTA OPĆINE MARKUŠICA
Većinom oblačno

-2°C

Markušica

Većinom oblačno

Vlažnost: 73%

Vjetar: 28.97 km/h

  • 03 Sje 2019

    Djelomično oblačno 0°C -4°C

  • 04 Sje 2019

    Oblačno 0°C -6°C